PARTICIPATIEF ACTIE ONDERZOEK

Aan alle activisten die strijden voor positieve veranderingen en aan iedereen die de wereld een beetje mooier wil maken, word Participatief Actie Onderzoeker!

Dit is één van de beste beslissingen die ik de laatste jaren genomen heb, ook mijn leven heeft positieve wendingen gekregen. Mijn collega actieonderzoeker (Minke Dijkstra) en ik hebben onlangs ons eerste actieonderzoek in de gemeente Tilburg afgerond, en dit mondde uit tot een gezamenlijke zoektocht door ambtenaren, handhavers, agenten, hulpverleners, exploitanten, sekswerkers en nog vele andere betrokkenen naar creatieve oplossingen voor de problemen die er speelden. Met het actieonderzoek is in Tilburg een beweging in gang gezet

Ik hoop dat er nog vele mooie actieonderzoeken zullen volgen! Lees op de pagina meer over de opleiding Participatief Actie Onderzoek en over ons actieonderzoek in Tilburg

O en Madelon Eelderink de oprichter van de SevenSenses Academie is de leukste lerares die ik ooit heb gehad!